Antena Căutare

Ministrul Ion Ştefan l-a demis pe directorul Inspectoratului de Stat în Construcţii Vaslui, filmat la serviciu, în stare de ebrietate

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a dispus, marţi, încetarea raporturilor de serviciu ale directorului Inspectoratului de Stat în Construcţii Vaslui, Cornel Alexa, care a fost filmat la serviciu, în stare de ebrietate.

Reprezentanţii Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei au transmis, marţi, după ce directorul ISC Vaslui, Cornel Alexa, a fost surprins în stare de ebrietate în timpul orelor de program, că ministrul Ion Ştefan a dispus încetarea raporturilor de serviciu ale acestuia.

”Nu am tolerat şi nu voi tolera niciodată un comportament trivial din partea unui funcţionar care trebuie să fie în slujba cetăţeanului şi să aibă o conduită şi un limbaj demne de funcţia pe care o ocupă! Oricine procedează altfel nu are ce căuta în administraţia publică! Nu voi ezita ca, ori de câte ori voi observa sau îmi vor fi aduse la cunoştinţă asemenea situaţii, să iau măsurile legale, astfel încât cetăţenii să nu fie umiliţi sau să le fie lezate drepturile!”, a subliniat Ion Ştefan.

Potrivit Vremea Nouă, directorul Cornel Alexa a fost surprins beat, la birou, luni, la ora 11.30.

Jurnaliştii l-au întrebat despre controalele făcute la proiectele realizate prin PNDL şi au surprins, într-un clip video de aproximativ 14 minute, răspunsurile incoerente ale directorului.

Sursa : news.ro

Urmărire ca-n filme, în județul Suceava. Un traficant a mers cu spatele pe o distanță de peste un kilometru. Video... Noul director general al CNAIR este Mariana Ioniţă, numită pentru patru luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x