Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ministrul Lucrărilor Publice, despre Spitalul regional Iaşi: Licitaţiile vor începe în această primăvară. Ar putea fi finalizat în cel mult 6-7 ani

Ministrul Lucrărilor Publice Ion Ştefan afirmă că Cred că licitaţiile pentru Spitalul regional Iaşi vor începe în această primăvară şi că ar putea fi finalizat în cel mult 6-7 ani

Ministrul a anunţat deja în şedinţa de Guvern că a semnat contractul de finanţare pentru demararea construcţtei Spitalului regional Iaşi.

”Un proiect ce poate veni în sprijinul cetăţenilor din zona Moldovei. Această investiţie e cea mai mare investitie ce urmează a fi realizată în Moldova. Valoarea investiţiei totale cu construirea spitalului se ridică la aproape de 500 de milioane de euro. Vor incepe licitaţii în această primăvară, iar banii sunt alocaţi pentru acest prim pas. Unitatea spitalicească va avea 850 de paturi, un heliport, asta înseamnă că cetetnii din zona Moldovei vor beneficia de servicii de o înaltă calitate”, a declarat Ion Ştefan.

Conform estimării sale, Spitalul regional Iaşi ar putea fi finalizat în cîţiva ani, ”nu mai mult de 6-7 ani”.

”Sper să reuşim in primăvara anului urmator să semnăm şi demararea investiţiilor pentrui celelalte două spitale regionale, de la Craiova si Cluj”, a mai afirmat el.

Ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ştefan, a anunţat, luni, la începutul şedinţei de Guvern că Spitalul Regional Iaşi intră în procedura de licitaţie. ”Ministerul Lucrărilor Publice a semnat contractul de finanţare a Spitalului regional Iaşi. Primul spital regional cu o valoare de investiţie de 500 milioane de euro si noi credem că în cel mai scurt timp vom putea spune că spitalul Regional Iaşi intră în procedura de licitaţie”, a declarat Ştefan.

Sursa : news.ro

Recomandari