Antena Căutare

Ministrul Muncii a fost certat de pensionarii veniti in Bucuresti sa protesteze

Ministrul Muncii, Ioan Botis a fost certat de pensionarii veniti in Bucuresti sa protesteze fata de sistemul de coplata si de recalcularea pensiilor. Pensionarii i-au cerut ministrului sa nu mai puna in aplicare masuri de saracire a populatiei.

Zeci de pensionari protesteaza astazi la sediul PDL, Ministerul Muncii si Ministerul Sanatatii, fata de masurile luate de guvern in cazul lor. La ora 11:00 a avut loc primul protest, la sediul PDL, unde pensionarii au stat o ora, dupa care au plecat spre Ministerul Muncii.

De la Ministerul Muncii, protestatarii vor pleca spre Ministerul Sanatatii, unde vor sta pana la 15:30.

Presedintele Aliantei Europensionarilor din Galati, Cristea Toader, a declarat ca pensionarii au venit pentru "ca sunt bolnavi si nu pot sa se trateze la Viena".

"Ii cerem ministrului Cseke Attila sa isi dea demisia daca nu rezolva problema coplatii. Altfel, vom veni in fiecare luna sa protestam la Bucuresti, pentru ca nu mai putem suporta situatia", a spus Cristea Toader.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Specialistii: Gaura din stratul de ozon de deasupra Romaniei nu prezinta riscuri pentru populatie... Poluare periculoasa cu benzen in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x