Antena Căutare

Vești bune pentru pensionari! Ministrul Muncii, anunț oficial! De când vor crește pensiile

Vești bune pentru sute de mii de români care vor încasa mai mulți bani în perioada următoare.

Vești bune pentru sute de mii de români care vor încasa mai mulți bani în perioada următoare.

Potrivit ministrului Muncii, Marius Budăi, săptămâna viitoare va avea loc întâlnirea cu directorii de la Casa de Pensii, iar ulterior planul de implementare va fi pus la punct.

Conform noii legi a Pensiilor, punctul de pensie a ajuns la suma de 1265 de lei şi va aduce majorări pentru cei peste 4,6 milioane de pensionari.

”Până în luna septembrie, nu octombrie, noi trebuie să implementăm Legea pensiilor. Aşa cum scrie în lege, de la 1 octombrie 2018 timp de 12 luni, până la 30 septembrie 2019 vom implementa aceste măsuri. Vom termina de implementat legea. Vom pune în plată noile cuantumuri pentru aceste persoane. De la 1 septembrie va intra în vigoare şi noul punct de pensie de la 1100 la 1265 de lei. Noi suntem pregătiţi”, a declarat ministrul. „Tot ce se întâmplă cu aceste amânări ale Legii pensiilor, ale Legii bugetului se răsfrânge asupra românilor dar şi asupra colegilor mei, se va comprima timpul din Casele de pensii şi va trebui ca efortul să fie mult mai mare. Am discutat cu mare parte dintre ei. Săptămâna viitoare mă voi întâlni cu toţi directorii din cadrul Casei Naţionale de pensii şi a Agenţiilor Judeţene de ocupare a forţei de muncă”, a spus Budăi, potrivit Capital.

Fiica fostului internațional Iosif Rotariu, declarații teribile după ce a bătut un copil: ”Am făcut o criză de diabet și... Cazul Andreei Bălan scoate la iveală adevăruri dure: "Dacă s-ar fi întâmplat într-un spital de provincie, pacienta ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x