Căutare Live

Minune de 8 Martie pentru o mamă! Bebelușul ei, cel mai mic pui de om pe care medicii l-au văzut, a luat în greutate 20 de grame și se luptă pentru viață

Fiecare zi pe care o trece cu bine este o binecuvântare. Şi o şansă în plus pentru Adelina Maria să lupte pentru viaţa ei.

Fiecare zi pe care o trece cu bine este o binecuvântare. Şi o şansă în plus pentru Adelina Maria să lupte pentru viaţa ei.

Ți se rupe sufletul! Un bebeluș născut prematur este atât de mic, încât piciorușul îi încape în verigheta tatălui. Imaginile te vor lăsa mut...

În urmă cu nici două săptămâni, în Maternitatea din Baia Mare s-a născut un bebeluş care cântărea doar 650 de grame! Adelina Maria este cel mai mic copilaş care s-a născut vreodată acolo şi a devenit o adevărată provocare pentru medicii şi asistentele de acolo. Fetiţa care a impresionat lumea medicală din România a crescut şi a luat şi în greutate, câteva zeci de grame. Drumul este însă lung, dar medicii şi asistentele maternităţii din Baia Mare care o iubesc ca pe copilul lor sunt încrezători.

Adelina are 16 zile și cântărește 670 de grame. E o minune în miniatură, născută luptătoare. În fiecare zi ia în greutate între 5 și 10 grame.

A luat în greutate 20 de grame

Până acum, vedeta secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean din Baia Mare a luat cam 20 de grame. Pare puţin, dar ne e. Şi toată lumea este fericită. Fetiţa s-a născut prematur la 25 de săptămâni şi de atunci, medicii şi asistentele au ţinut-o de mână în lupta pentru supravieţuire. Mănâncă 10 picături de lapte la 3 ore.

Nu este primul caz de prematur. Dar Adelina Maria e cea mai mică. Mama ei a fost externată, ca să poată să ajungă şi la sora mai mare a bebeluşului, în vârstă de 3 ani. Dar fetiţa a rămas pe mâini bune. Incubatorul este vegheat non-stop de o asistentă. Şi toată lumea se învârte în jurul ei.

Cu fiecare zi îi cresc şansele de supravieţuire, scrie Observator.tv.

Sfinții 40 de Mucenici. De ce se beau 44 de pahare cu vin, pe 9 martie... Schimbare uriașă în învăţământ! Anunţul făcut dă totul peste cap: obligatoriu 15 clase!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri