Antena Căutare

MINUNEA din Săptămâna Patimilor. Un copil din Baia Mare s-a născut MORT și a ÎNVIAT după opt ore!

Se apropie Paştele şi vorbim acum de o poveste incredibilă. Un copil din Baia Mare care fusese declarat mort la naştere a dat semn de viaţă după 8 ore. Medicii l-au conectat la aparate, l-au tratat, iar acum băiatul are aproape 10 ani. Ionuţ a rămas însă cu sechele profunde şi are nevoie de tratamente de recuperare.

S-a născut mort şi a înviat. Este o minune.

I-a spus-o chiar doctorul mamei lui Ionuţ după ce băiatul, declarat mort la naștere, a. prins viaţă. Se întâmpla în urmă cu 10 ani, la spitalul din Sighet.

S-a născut în comă. Medicul a venit şi mi-a spus că copilul s-a născut mort, sunt tânără şi-o să fac altul.

După opt ore, însă, minunea s-a produs. O asistentă care a trecut pe lângă trupul firav, pe care îl credea inert, a văzut cum se mişcă o mână. A dat alarma, iar, cu ajutorul aparatelor medicale, copilul a primit şansa să trăiască. E o luptă grea, însă. Orele în care nu a primit îngrijirile de care avea nevoie i-au lăsat sechele adânci.

Ionuţ, până la vârsta de 5 ani nu stătea în fund, nu ţinea capul, era aproape la stadiul de bebeluş.Nu înţelege, nu vorbea nimic.

Copilul nu s-a dat bătut. Nici familia lui.

rumuri la spitalele din ţară şi străinătate sunt la ordinea zilei pentru familie. La Cluj i s-a pus diagnosticul de paralizie cerebrală infantilă stadiul III, tetrapareză spastică diskinetică, retard psihic şi de limbaj, epilepsie. Cuvinte crunte.

Atunci nu ştiam ce înseamnă diagnosticul. 18.50 Am citit, m-am interesat despre ce e vorba şi atunci am realizat că nu e o chestiune de o lună, de câteva zile, ci de ani întregi. Poate chiar toată viaţa. Poate nu în totalitate, posibil să fie cu deficienţă de mers.

Ionuţ a fost operat de două ori la picioare, când avea 4 şi 5 ani. La Alba Iulia a aflat că într-o clinică din Spania se fac minuni. Aşa că a ajuns acolo în 2015.

De atunci în fiecare an merg acolo. Uneori chiar de 2 ori.

Eu sunt foarte mulţumită de progresele lui Ionuţ şi.El oricum, 21.15 e un luptător de mic.

ULTIMA ORĂ! Se strică VREMEA ÎN TOATĂ ȚARA! Anunțul NEAȘTEPTAT făcut de meteorlogi în această dimineață!... Prognoza meteo 6 aprilie. Vremea se strică în Vinerea Mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x