Antena Căutare

Minus 2 grade la Stana de Vale. Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile!

Luna august nu s-a terminat, dar mercurul termometrelor a inghetat la -2 grade, la Stana de Vale. La Miercurea Ciuc, temperaturile nefiresc de scazute i-a facut pe oameni sa dea drumul la sobe.

La Stana de Vale s-a inregistrat o minima record pentru sfarsitul verii romanesti, -2 grade Celsius. Si oamenii din Miercurea Ciuc s-au trezit cu iarna la usa. Au dardait pana-n ziua, iar din cosuri a inceput sa iasa deja fumul.

Peste noapte, picaturile de roua s-au transformat intr-o pojghita subtire de gheata. Iar frunzele si petalele au albit. A cazut deja prima bruma, iar maneca scurta a disparut sub mai multe randuri de haine.

Cei mai varstnici nu s-au speriat chiar asa de rau. In 1980 a fost cea mai geroasa zi a lunii august inregistrata vreodata la ei: -1,9 grade Celsius.

Meteorologii anunta ca, la munte si in depresiuni, vom tremura si zilele urmatoare. Noaptea si dimineata temperaturile raman in scadere. Isi vor reveni la normal abia pe la mijlocul lui septembrie.

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile!

foto: stanadevale.com

Camine de lux: studentii pot alege sa stea in camere de patru stele, in apartamente complet utilate... Incendiu devastator in Alexandria! Un depozit cu materiale de constructii a fost distrus de flacari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x