Antena Căutare

Mioara Roman nu renunta la vila din Primaverii: Fiica ei, Catinca, i s-a alaturat in lupta cu RAAPPS

Mioara Roman duce o lupta crancena pentru a-si pastra casa in care sta de peste 20 de ani. Dupa ce prima instanta a dispus evacuarea, fiica ei, Catinca, a preluat fraiele. A atacat decizia la tribunal, iar astazi a cerut ca cei de la RAAPPS sa recunoasca investitiile pe care ea si mama ei le-au facut in vila primita de la stat. Totusi, datoriile de peste 350.000 de euro la chirie le-ar putea lasa in strada.

Catinca, fiica cea mare a Mioarei Roman, este cea care incearca sa gaseasca solutii. Astazi, a depus la Tribunalul Bucuresti un interogatoriu pentru cei de la RAAPPS.

Mioara Roman si fiica ei spun ca au investit multi bani in imbunatatirea casei: "Eu am investit 62.000 de euro, nu puteam sa traiesc intr o casa construita in '63. Lemnaria, care e foarte frumoasa, a trebuit refacuta, relucrata complet. Si acoperisul l-am pus de doua ori".

Totusi, odata cu trecerea anilor, chiria s-a marit, iar neplata ei a dus la datorii uriase. Din pricina lor, judecatorii au decis ca fosta sotie a lui Petre Roman sa fie evacuata.

Lupta nu s-a oprit aici. Desi Mioara Roman a atacat decizia primei instante de a fi evacuata din vila din cartierul Primaverii, datoriile de aproximativ 350.000 de euro nu stau pe loc. La acestea se adauga o chirie lunara de 6.000 de euro, suma, care de asemenea, nu e platita.

Fosta sotie a lui Petre Roman si fiica acesteia ar putea ajunge la o intelegere cu cei de la RAAPPS. In locul vilei cu sapte camere, ar putea primi un apartament.

Pana atunci, pentru a-si recupera datoria, RAAPPS a cerut punerea sechestrului pe o casa din Sinaia, primita de Mioara Roman mostenire de la parinti.

Un nou termen in apelul deschis de familia Mioarei Roman la tribunal va avea loc luna viitoare.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Misterul "izvoarelor" seismice din Galati nu a fost deslusit inca: "Nu putem exclude cu totul o eventuali... Piata Mare din Sibiu s-a transformat intr-o bucatarie imensa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x