Antena Căutare

MIRACOL în Vrancea! Familia era convinsă că VIITURA l-a înghiţit şi se pregătea de ÎNMORMÂNTARE. Poliţia le-a dat vestea mult aşteptată

Un barbat din Vrancea, disparut de vineri, a fost cautat de politisti, jandarmi si zeci de voluntari. Dupa ce multi isi pierdusera speranta că vor avea parte de un deznodamant fericit, a venit vestea cea mare: barbatul de 62 de ani a fost gasit in viata, el spunandu-le autoritatilor ca ar fi plecat de acasa spre o padure din zona si s-a ratacit.

MIRACOL în Vrancea! Familia era convinsă că VIITURA  l-a înghiţit şi se pregătea de ÎNMORMÂNTARE. Poliţia le-a dat vestea mult aşteptată
barbat gasit in viata

Un bărbat din Vrancea, dispărut de vineri, a fost căutat de poliţişti, jandarmi şi zeci de voluntari. După ce mulţi îşi pierduseră speranţa că vor avea parte de un deznodământ fericit, a venit vestea cea mare: bărbatul de 62 de ani a fost găsit în viaţă, el spunându-le autorităţilor că ar fi plecat de acasă spre o pădure din zonă şi s-a rătăcit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vrancea, Paula Enache, bărbatul de 68 de ani din localitatea Sihlea era căutat de sâmbătă în urma unui apel venit la 112 care anunţa că el a plecat de acasă spre pădurea Bogza şi nu a mai revenit.

Zeci de oameni, poliţişti, jandarmi şi voluntari l-au căutat zeci de ore pe bărbat, atât în pădure, cât şi în zona cursurilor de apă, luându-se în calcul varianta ca omul să fi fost luat de viituri. Duminică, bărbatul a fost găsit în viaţă.

”Nu a fost victima vreunei infracţiuni, a declarat că s-a rătăcit. Va fi condus la o unitate spitalicească în vederea evaluării stării de sănătate şi acordării îngrijirilor medicale”, a declarant purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

INCENDIU DEVASTATOR în Timișoara! Până când au ajuns pompierii, flăcările au afectat două case... TOP 3 tipologii de clienți din retail și 3 modalități să-i faci să cumpere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x