Antena Căutare

Mircea Albulescu: “Draga Sergiule, asteapta cu incredere ca voi veni si eu langa tine!”

Actorul Mircea Albulescu regreta moartea lui Sergiu Nicolaescu si spune ca prin tot ceea ce a facut, cineastul "este un element deosebit de important in dainuirea romanismului".

"Am inceput amandoi primul lui film, "Dacii". De atunci, am lucrat impreuna. Este un element deosebit de important in dainuirea romanismului prin tot ceea ce a facut. Este un punct de glorie in cinematograful romanesc. Draga Sergiule, asteapta cu incredere ca voi veni si eu langa tine", a spus Mircea Albulescu.

Actorul Valentin Teodosiu spune ca moartea lui Sergiu Nicolaescu "este o veste foarte trista pentru toti cei care au iubit filmul".

"Am fost printre cei iubiti de Sergiu Nicolaescu. Noaptea trecuta am visat ca il sunam si vroiam sa vorbesc cu el. el va ramane vesnic printre noi, chiar daca si-a simtit sfarsitul. Dumnezeu sa-l ierte!", a spus Valentin Teodosiu.

Maia Morgenstern a declarat ca "este e un moment greu, dureros". "Ne despartim de un cineast care a insemnat mult pentru cinematografia romaneasca", a mai spus actrita.

Ion Dichiseanu: "El nu ne-a parasit. El va ramane nemuritor pentru cinematografia romaneasca. A fost singurul regizor care s-a incumetat sa realizeze filme istorice. Am fost la spital inainte de operatie. L-am vazut, am stat de vorba, iar ultimele cuvinte au fost: mi-e bine!"

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

VIDEO! ULTIMUL INTERVIU al lui Sergiu Nicolaescu, la Acces Direct: "Mai vreau sa fac doua filme si gata!"... Oficial: Sergiu Nicolaescu a murit in urma complicatiilor cardiace si pulmonare severe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x