Antena Căutare

Mircea Badea: "Mi-am propus sa filmez cum ma ataca cainii din Drumul Taberei!"

Mircea Badea s-a aratat indignat de cazul copilului din Vaslui sfasiat de o haita de caini. Realizatorul emisiunii “In Gura Presei” a afirmat ca problema cainilor vagabonzi din Romania, reprezinta un pericol din ce in ce mai mare si vrea sa o demonstreze printr-o metoda inedita.


"Vreau sa filmez cum ma ataca cainii din Drumul Taberei, fara sa-i provoc. O sa-mi iau o camera si o sa ma duc sa ma plimb pe la ora 2 noaptea, pe strada, si va garantez 100% ca o sa fiu atacat de caini. De cel putin trei", a spus Badea.

Acum cateva zile, un copil 12 ani ani a fost mutilat de o haita de caini, in curtea unei fabrici de paine din Vaslui. Baiatul are 30 de rani si este internat la Spitalul de Urgenta din Vaslui.

Madalin se juca duminica seara in jurul orei 19:00 impreuna cu alti copii pe strada Delea, langa o fabrica de paine, in apropierea zonei in care locuieste. La un moment dat, ei au fost atacati de cei 4 caini, baiatul a fost tarat de animale in curtea fabricii. El a fost salvat de un barbat care locuieste in zona, care a auzit tipetele copiilor.

Autoritatile au initiat o ancheta in acest caz. Acestea vor stabili daca proprietarul fabricii de paine, in care se aflau cainii, este vinovat.

VIDEO! Sfecla de 18 kilograme, dovleac de un metru si jumatate, recolta record pentru un brasovean... Vasile Avram, acuzat intr-un nou dosar, alaturi de avocatii sai, pentru fals in inscrisuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x