Mircea Badea: Oamenii ăştia zburau cu o conservă. Că nu sunt bani. Dar pentru biserici sunt

Mircea Badea a vorbit, în cadrul emisiunii "În Gura Presei", despre cum este cheltuit banul public şi despre modul în care sunt finanţate unele instituţii ale statului, în legătură cu accidentul aviatic din Apuseni.

Mircea Badea a vorbit marţi, în cadrul emisiunii "În Gura Presei", despre cum este cheltuit banul public şi despre modul în care sunt finanţate unele instituţii ale statului, în legătură cu accidentul aviatic din Apuseni.

"Sigur că ăştia zburau cu o conservă, că nu aveau cu ce altceva să zboare... oamenii ăştia deştepţi, săracii, erau în situaţia de a zbura cu o conservă ca să salveze nişte vieţi, pentru că Guvernul României nu le-a pus altceva la dispoziţie. Dar ştiţi de ce nu le-a pus altceva la dispoziţie? Veţi spune - nu sunt bani. Păi dar pentru biserici sunt bani. Avem senzaţia că dând bani la biserici, ne ajută Dumnezeu mai mult, nu? Uite, pe Adrian Iovan şi Aurelia Iovan nu i-a ajutat. Hai să ne mai oprim cu datul banilor la biserici" a spus Mircea Badea.

Vezi AICI ce declarații a mai făcut MIrcea Badea.


Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri