Antena Căutare

Mircea Badea si-a luat cauciucuri de iarna in valoare de 4000 de RON

Mircea Badea a vorbit despre subiectul cauciucurilor de iarna obligatorii pentru autoturisme. Realizatorul a afirmat ca el nu a folosit niciodata asa ceva, nu si-a schimbat niciodata cauciucurile cu unele de iarna in sezonul rece si nu a patit niciodata nimic, pentru ca a avut grija sa mearga regulamentar.


"Nu dau doi bani pe cauciucurile de iarna. Nu am folosit niciodata. Recunosc, probabil, in conditii de iarna, sunt mai eficiente. Am fost la Budapesta, Praga, Viena, Munchen, Bavaria, unde erau temperaturi de -12 grade Celsius si munti plini de zapada. Nu mi-am schimbat cauciucurile niciodata. Cu alea cu care venea masina, cu alea mergeam. Nu am patit absolut nimic niciodata, pentru ca nu am mers aiurea", a comentat realizatorul emisiunii „In Gura Presei".

Desi si-a achizitionat recent patru anvelope cu tot cu janta, in valoare de aproximativ 40 de milioane de lei, Badea n-a reusit sa le monteze din cauza aglomeratiei de la vulcanizare.

„Mi-am cumparat patru cauciucuri de iarna de la o firma de nisa, insa n-am reusit sa le montez. Trebuia sa stau la coada vreo trei ore, iar eu am jurat sa nu mai stau la coada. Am stat pe vremea lui Ceausescu la margarina, mi-a ajuns", a mai spus Mircea Badea.

UPDATE! Fetita de 5 ani care a cazut cu capul intr-un cutit a murit... Primaria Capitalei mai poate subventiona caldura doar pana in decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x