Antena Căutare

Mircea Banias, trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Senatorul Mircea Banias a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie. Alaturi de politician sunt anchetate alte 38 de persoane in dosarul Vamii Constanta.

"Este un abuz, nu pot sa las nepedepsit un asemenea abuz. O sa merg pana la instantele europene", a declarat Banias pentru un post TV.

Politicianul este anchetat in dosarul Agigea, fiind acuzat de aderare la un grup infractional organizat, trafic de influenta si instigare la delapidare.


Potrivit informatiilor furnizate de DNA, in 22 octombrie 2010, inculpatul Banias i-a pretins inculpatului Eugen Bogatu, la vremea respectiva director al Directiei Domenii Portuare din cadrul Companiei Nationale Administrarea Porturilor Maritime Constanta SA, sa ii remita cu titlu gratuit mai multe produse provenite din marfurile confiscate si aflate in gestiunea Biroului Vamal Constanta Sud Agigea.

Senatorul Mircea Banias a anuntat in februarie ca pleaca din PDL pentru a se alatura conservatorilor, urmand sa activeze in cadrul grupului parlamentar condus de liberalul Puiu Hasotti, la fel ca si Dan Voiculescu.

foto: Intact Images

Alerta in judetul Brasov! Doua pusti de vanatoare si peste 40 de cartuse au fost furate... Se incalzeste vremea! Temperaturi pana la 25 de grade miercuri, incepand de marti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x