Antena Căutare

Mireasa a aflat că logodnicul ei s-a culcat cu domnișoara de onoare! Una dintre femei a ajuns pe masa de operație, cealaltă în arest!

De la biserică, o viitoare mireasă a ajuns în spatele gratiilor. Femeia s-a dezlănțuit, în momentul în care a aflat că logodnicul ei a înșelat-o cu cea mai bună prietenă a ei, domnișoara de onoare și cea care a ajutat-o să organizeze nunta.

De la biserică, o viitoare mireasă a ajuns în spatele gratiilor. Femeia s-a dezlănțuit, în momentul în care a aflat că logodnicul ei a înșelat-o cu cea mai bună prietenă a ei, domnișoara de onoare și cea care a ajutat-o să organizeze nunta.

Cea mai mare frică a mireselor este ploaia în ziua nunții. Niciuna nu s-ar gândi vreodată să afle, cu puțin timp înainte de a păși în fața altarului, că logodnicul ei a avut o aventură cu domnișoara de onoare.

Helen Hoaken, în vârstă de 37 de ani, din Exeter, Marea Britanie, și-a atacat domnișoara de onoare, după ce a aflat că a avut o aventură cu logodnicul ei. Furioasă, Helen a plecat în căutarea lui Carol Clarkson, însetată după răzbunare. S-au întâlnit pe stradă, unde mireasa a declanșat un atac cumplit. Și-a prins prietena de păr și a izbit-o cu capul de asfalt.

Trecătorii au reușit cu greu să le despartă pe cele două. Carol a ajuns la spital, cu un traumatism cranian sever și hemoragie cerebrală. Medicii au intrat cu ea imediat în sala de operații, încercând să-i salveze viața.

Mireasa furioasă a fost arestată și condamnată la zece luni de închisoare, pentru vătămare corporală. Nunta a fost amânată.

Judecătorul Timothy Rose a recunoscut că situația în care a fost pusă Helen nu a fost deloc ușoară: „Victima urma să vă fie domnișoară de onoare la nuntă. Ați aflat că aceasta a avut o aventură cu logodnicul dumneavoastră. În mod evident, erați nervoasă și rănită. Înțeleg cât de greu v-a fost.”

Ameninţările cu care se confruntă Terra afectează întregul palier viu... Răzbunarea unei mame! Ce a scris pe mașina bărbatului care i-a lăsat fiica minoră însărcinată: „Te-ai culcat cu ea și ma...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x