Antena Căutare

Moartea lui Chauncey Hardy poate duce la desfiintarea echipei. Primaria vrea sa inchida clubul Emotione

Smaranda Iliescu, cea datorita careia Giurgiul ajunsese sa aiba echipa in prima liga, crede ca tragedia produsa duminica seara ar putea duce la disparitia echipei.

"Nu stim daca mai putem continua cu echipa", a declarat luni, intr-o interventie la Antena 3, Smaranda Iliescu, managerul echipei CSS Giurgiu, la care evolua si baschetbalistul Hardy Chauncey.

"S-a creat o atmosfera grea, toata lumea este speriata", a mai spus oficialul echipei din Giurgiu. Smaranda Iliescu este una dintre putinele persoane care, in ultimele 24 de ore, a avut curajul sa faca marturisiri despre cazul americanului decedat si despre legaturile de tip mafiot din oras.

"Suspectul principal si-a angajat un avocat, pe nume Vuca, cu un trecut suspect, cu antecedente, fost angajat la crima organizata. Acest lucru spune multe despre legaturile sale cu lumea interlopa din Giurgiu", a declarat Iliescu.

George Ionut Tanasoaia, care s-a predat politiei in cursul noptii de duminica spre luni, este aparat de Emil Vuca, fost procuror sef-adjunct al Parchetului Giurgiu si fost director general al Directiei Generale Anticoruptie Giurgiu. Acesta a plecat din politie prin demisie in urma unor acuze legate de contrabanda cu tigari.

Lucian Iliescu, primarul municipiului Giurgiu, dar si sotul managerului CSS Giurgiu, a declarat, luni, ca barul in care a fost lovit baschetbalistul american nu respecta conditiile de functionare impuse de organele care dau avize pentru localurile de noapte, referitoare la paza proprie, si, ca atare, trebuie inchis.

Edilul a mai spus ca, desi barul era prevazut cu camere de luat vederi, acestea erau tinute inchise, nefiind respectate astfel conditiile impuse de Politie.

Pe de alta parte, Iliescu a aratat ca presupusul agresor, Ionut Tanasoaia, in varsta de 25 de ani, nu este cetatean de onoare al municipiului Giurgiu, asa cum a aparut in media, neavand cum obtine un astfel de titlu la aceasta varsta.

Politia l-a amendat cu 5.000 de lei (1.160 de euro) pe administratorul clubului "Emotionne" din Giurgiu, unde a avut loc agresiunea care a dus la decesul baschetbalistului american Hardy Chauncey, pentru ca nu functioneaza camerele video din local, inca din luna iunie.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Fosta sefa ITM Timis, Cornelia Corescu, inca 60 de zile dupa gratii... O brasoveanca cere despagubiri de 13 miliarde de euro pentru suferintele tatalui sau, fost detinut politic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x