Antena Căutare

Moartea sau inchisoarea, pretul etnobotanicelor

Si-a injunghiat prietenul, apoi s-a automutilat!

Nu a dus niciodata lipsa de ceva. Stia, in sinea lui, ca de-ndata ce se satura de un lucru, poate foarte usor sa isi procure altul. Parintii si-au legat strainatatea de gat, ca pe un diamant, crezand ca odata slefuit, va lumina calea celor doi fii ai lor si-i va face oameni. Ani multi, cei doi baieti au locuit cu bunica din partea mamei.

"Femeie strasnica, fara prea multa scoala, dar care nu dadea gres atunci cand isi propunea sa faca ceva", o descrie bunica baietilor din partea tatalui, tanti Maria.

Si-a propus sa-i tina in scoala pe nepotii ei, sa nu ajunga pe drumuri gresite si asa a murit. Cu inima impacata ca Alin si Marius, sa-i numim astfel, vor ajunge barbati la casele lor, cu familie si serviciu bun. O iluzie.

Realitatea avea sa scoata la iveala doua caractere slabe, care de cele mai multe ori se lasau prada tentatiilor dintre cele mai dureroase. Intr-un final, tragice.

"Sunt copii tare buni. Nu stiu ce s-a intamplat cu ei, acum", se tanguie tanti Maria, in timp ce-i frectioneaza lui Alin, cand un picior, cand pe celalalt. Baiatul este intins pe un pat de spital, cu o drena in zona plamanului si un tub de oxigen in nas. Pe tot corpul i-a aparut o iritatie puternica.

"Din cauza calmantelor, ca medicii nici nu au apucat sa-i faca analizele, atunci cand l-au adus", isi da cu parerea bunica baiatului. S-a asezat pe un scaunel langa el si incearca, in zadar, sa inteleaga ce s-a intamplat. Cum de nepotul ei a putut sa consume "prostiile alea de le arata la televizor?".

Tot articolul, in Jurnalul National

Boc nu comenteaza scandalul mitei de la MAI: Astept concluziile oficiale... Accident teribil langa Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x