Antena Căutare

Mobila clasica romaneasca, la mare cautare in Rusia

Paradox pe piata mobilei! Modelele cerute la export nu prea sunt cautate de tineri, in tara. Daca producatorii traditionali nu mai fac fata cererii de pe piata din Rusia sau din spatiul ex-sovietic, aici clientii tineri cauta culori vii si forme inedite.

"Colectia noastra este, in special, in stil baroc, cu finisaje deosebite. Avem finisaje cu foita de aur, foita de argint, mobila este din esenta nobila: nuc, lamai, cires", prezinta un producator roman de mobila.

Un astfel de dormitor costa mai bine de 12.000 de euro si este un hit pentru gusturile rusilor. De altfel, din Bucuresti va pleca direct la Moscova la un targ specializat.

Alti producatori au renuntat la traditia clasica pentru culorile vii, canapele modulare si materiale noi, cum ar fi bumbacul tratat cu teflon, care este rezistent la murdarire si nu se pateaza. Iar clientii tineri vin ca ursul la miere.

La randul lor, designerii romani ofera modele cat mai atractive.

Cele mai ieftine obiecte de designer pornesc de la 15 lei si pot ajunge la 3.000 de lei pentru modele in care este inclusa multa manopera.

Toate modele pot fi vazute la targul BIFE-SIM deschis pana sambata, 21 septembrie, la complexul expozitional Romexpo.

FOTO: newclassicfurniture.com

UTIL SI INTELIGENT: Harti online cu ghid turistic la pachet... ADIO stilouri, carti si caiete! In clasa "smart" lectiile se fac pe tablete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x