Antena Căutare

Mobila românească este renumită în Italia

Producătorii români sunt vedetele Târgului de Mobilă de la Milano. 16 firme de profil din România îşi vând marfa de lux la preţuri record, la acest salon de renume mondial

Producătorii români sunt vedetele Târgului de Mobilă de la Milano. 16 firme de profil din România îşi vând marfa de lux la preţuri record, la acest salon de renume mondial.

Dormitoare somptuoase, accesorii de iluminat futuriste, perdele cu imprimeuri impresionante şi perne cu cristale Swarovski. Toate sunt creaţii româneşti cu mare priză la publicul venit special, la cel mai mare târg anual de profil din Europa. Mai precis la Milano. Piesa de rezistenţă a producătorilor români a fost un televizor.

Preţul accesoriului high-tech porneşte de la 4.000 de euro şi evident că o dată montat în casa cumpărătorului se comportă exact ca un televizor. O altă firmă de la noi care a impresionat Italia este una care creează broderii, perdele şi tot felul de accesorii, majoritatea lucrate manual.

Vezi VIDEO pe observator.tv!

Iepuraşul ar putea să vină cu sania... ATENŢIONARE meteo, dată în urmă cu puţin timp. "Lapoviţă şi NINSOARE în următoarele zile"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x