Antena Căutare

Modalitatea perfectă pentru copilul tău să învețe și să se dezvolte. Cursurile sunt gratuite

Fundația Dan Voiculescu a dat startul pentru formarea unor grupe noi de copii și tineri, care doresc să participe la cursurile Clubului de Excelență. Au început înscrierile pentru o serie de cursuri gratuite, care se vor desfășura pe module și care urmează să se încheie în luna decembrie.

imagine cu un copil la cursuri
Descoperă tot ce trebuie să afli despre cursurile Fundației Dan Voiculescu | www.fundatiadanvoiculescu.ro

Cursurile Fundației Dan Voiculescu vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea competențelor și abilităților copiilor, dar și pe dezvoltarea imaginației, a creativității și gândirii critice.

Ca și anul trecut, cursurile vor avea loc online, pe platforma națională de e-learning” Școala FDVDR”.

Conversație în Limba Engleză, Scriere Hiragana în Limba Japoneză, Dezvoltare personală și consiliere educațională, Filosofie pentru copii, Logică pentru copii, Tehnici de Mindfulness pentru copii, sunt doar câteva dintre cursurile care se vor desfășura, în noul an educațional, la Școala FDVDR.

O noutate a acestei ediții o reprezintă dezvoltarea ariei curriculare a departamentului de limbi străine, copiii putând opta pentru cursuri de limba japoneză sau limba chineză.

Înscrierile se încheie pe 25 septembrie și se realizează prin completarea unui formular pe www.fundatiadanvoiculescu.ro. Cursurile se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani.

Rezultate Loto 11 septembrie 2022. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc P... (P) Documente și manuscrise ale lui Cioran, Eliade, Blaga și Doinaș, la licitație! Ce eveniment anunță casa de licitații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x