Antena Căutare

Modalitatea perfectă pentru copilul tău să învețe și să se dezvolte. Cursurile sunt gratuite

Fundația Dan Voiculescu a dat startul pentru formarea unor grupe noi de copii și tineri, care doresc să participe la cursurile Clubului de Excelență. Au început înscrierile pentru o serie de cursuri gratuite, care se vor desfășura pe module și care urmează să se încheie în luna decembrie.

Descoperă tot ce trebuie să afli despre cursurile Fundației Dan Voiculescu

www.fundatiadanvoiculescu.ro

Cursurile Fundației Dan Voiculescu vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea competențelor și abilităților copiilor, dar și pe dezvoltarea imaginației, a creativității și gândirii critice.

Ca și anul trecut, cursurile vor avea loc online, pe platforma națională de e-learning” Școala FDVDR”.

Conversație în Limba Engleză, Scriere Hiragana în Limba Japoneză, Dezvoltare personală și consiliere educațională, Filosofie pentru copii, Logică pentru copii, Tehnici de Mindfulness pentru copii, sunt doar câteva dintre cursurile care se vor desfășura, în noul an educațional, la Școala FDVDR.

O noutate a acestei ediții o reprezintă dezvoltarea ariei curriculare a departamentului de limbi străine, copiii putând opta pentru cursuri de limba japoneză sau limba chineză.

Înscrierile se încheie pe 25 septembrie și se realizează prin completarea unui formular pe www.fundatiadanvoiculescu.ro. Cursurile se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani.

Rezultate Loto 11 septembrie 2022. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc P... (P) Documente și manuscrise ale lui Cioran, Eliade, Blaga și Doinaș, la licitație! Ce eveniment anunță casa de licitații...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x