Antena Căutare

Modificări la Loto. Care e prețul biletelor și de ce e important codul de bare

Modificări la Loto. Care e prețul biletelor și de ce e important codul de bare. Schimbări importante anunţate de Loteria Română. Compania modifică sistemul de joc la loto și prețul biletelor

Loto 2019

cotidianul.ro

Modificări la Loto. Care e prețul biletelor și de ce e important codul de bare. Schimbări importante anunţate de Loteria Română. Compania modifică sistemul de joc la loto și prețul biletelor

Loteria Română a introdus un nou sistem loteristic începând cu noiembrie 2018. Sistemul e dezvoltat și implementat in-house de către companie prin resurse proprii. Noul sistem loteristic e numit SILOR (Sistem Loteristic Românesc) și e menit să înlocuiască vechiul sistem operat de Loteria Română din 1993. SILOR asigură continuitatea activității companiei, respectând totodată standardele de securitate, integritate și calitate.

Acest nou sistem loteristic îi va permite Loteriei Române să își dezvolte în viitor un portofoliu de produse și să introducă și vânzarea în sistem online. Loteria Română a împlinit anul acesta 112 ani de activitate și este unul dintre cele mai longevive și valoroase branduri românești. Acționarul Companiei Naționale “Loteria Română” S.A. este Ministerul Finanțelor Publice.

Ovidiul Iulian Portariuc, Directorul General al Companiei Naționale „Loteria Română” S.A. a declarat „Sistemul SILOR este realizat în totalitate de către specialiștii Companiei Naționale <<Loteria Română>> S.A., prin resurse proprii, iar acest lucru este, cu siguranță, un mare câștig pe termen mediu și lung. Implementarea noului sistem era o necesitate și reprezintă rezultatul unui efort susținut, un pas important în dezvoltarea și modernizarea companiei, în acord cu exigențele tehnologiei actuale.”

Importanța codului de bare a chitanței

Datorită acestui nou sistem, prețul biletelor a crescut și înfățișarea acestora s-a schimbat. Biletele sunt colorate în albastru, portocaliu, mov și roșu. Un bilet la Loto 6/49 este acum verde și o variantă costă 5 lei. La acest preț se adaugă prețul biletului de 0,5 lei. Sistemul de vânzare al biletelor s-a modificat. Biletul completat rămâne la casier, iar clientul primește doar o chitanță.

Codul de bare de pe acea chitanță este foarte important. Posesorul biletului câștigător trebuie să se prezinte la casierie cu chitanța pe care sunt înscrise numerele câștigătoare pentru a-și ridica premiul. Codul de bare garantează validarea bonului în cazul câștigului.

Preţ bilete LOTO 6/49

-prețul unei variante simple este de 5,00 lei
-preț bilet de joc 0,5 lei

NOROC

-prețul unei variante simple este de 3,00 lei

JOKER

-prețul unei variante simple este de 4,00 lei
-preț bilet de joc 0,5 lei

NOROC PLUS​

-prețul unei variante simple este de 2,00 lei

LOTO 5/40

-prețul unei variante simple este de 3,00 lei
-preț bilet de joc 0,5 lei

SUPER NOROC

-prețul unei variante simple este de 1,00 lei

PRONOSPORT(PRONO-S)

-prețul unei variante simple pentru cota de participare 100% este de 6,00 lei
-prețul unei variante simple pentru cota de participare 25% este de 1,50 lei
-preț bilet de joc 0,5 lei.

Sursă foto: cotidianul.ro

ANAF dă startul unui nou val de controale! Cine trebuie să se aștepte la aceste verificări... Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat în Iași! A fost activat planul roșu de intervenție! Imagini cumplite - Foto...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x