Antena Căutare

(P) MOJA - un concept pentru femeile care își doresc un stil unic, ieșit din tipare

Fiecare femeie își dorește să fie unică, să aibă un stil care să o reprezinte în totalitate, indiferent dacă alege piese vestimentare și încălțăminte elegante, casual, sport, rock sau oricare dintre stilurile ce îmbina elemente din toate acestea. Pentru femeile care vor sa iasă în evidență din toate punctele de vedere, MOJA oferă încălțăminte cu personalitate, realizată din cele mai bune materiale.

(P) MOJA - un concept pentru femeile care își doresc un stil unic, ieșit din tipare Galerie
MOJA - un concept pentru femeile care își doresc un stil unic, ieșit din tipare

Povestea MOJA începe în anul 2011. 10 ani mai târziu, MOJA este un concept de vânzare online progresiv, ambițios și inovator, ce se adresează femeilor pentru care moda a ajuns un mod de a fi. Pentru unele persoane, hainele, încălțămintea și accesoriile reprezintă mai mult decât simple obiecte. Prin modă și prin stilul vestimentar, ne putem exprima și ne putem lăsa la vedere personalitatea.

În prezent, MOJA dispune atât de un website atractiv și orientat către clienți, dar și de un atelier ce se regăsește în spațiul uneia dintre cele mai vechi fabrici de încălțăminte și accesorii din România. Este un loc încărcat de tradiție, din care ies cele mai frumoase perechi de încălțăminte. MOJA include numeroase modele de încălțăminte și nu numai, atât marcă proprie, dar și de la designeri români cunoscuți. Toate produsele comercializate reprezintă o reinterpretare a luxului, pentru a putea fi purtat de către oricine, în viața de zi cu zi. Punctul central al creației este reprezentat de client. Astfel, designerii oferă cele mai bune piese vestimentare sau încălțăminte, ce pot fi purtate oriunde și oricând și care urmează trendurile actuale. În cele ce urmează, vă vom prezenta trei dintre perechile de încălțăminte iconice ale brandului MOJA, ce pot fi purtate în viața de zi cu zi, aproape la orice fel de ținută.

Primii pe care vrem să îi prezentăm sunt acești bocanci Combat de la brandul MOJA. Sunt realizați din piele naturală atât pe interior, dar și pe exterior. După cum se poate observa și în imagine, au un stil aparte, de inspirație army. Pot fi integrați cu succes în orice fel de ținută. Sfatul nostru este să îi incluzi chiar și în ținutele elegante, pentru a obține un contrast unic, pentru care să primești multe complimente.

Dacă preferi bocanci în culori mai deschise, recomandarea noastră este următoarea: bocancii bej MANNIA WINTER EDITION. Au avut un succes enorm încă de la lansare și se potrivesc perfect la ținutele de zi cu zi sau la ținutele speciale, inclusiv cele de festival. Sunt realizați din piele bej, sunt decorați cu catarame argintii și au o talpă ce îți va oferi un plus de înălțime, rămânând în același timp foarte comodă.

Ultima pereche de bocanci pe care ți-o prezentăm sunt bocancii kaki BABY BOLD, tot din colecția MOJA. Sunt realizați din piele naturală și au finisaje atent lucrate. Talpa are înălțimea de 5 cm și este foarte comodă. Pot fi purtați alături de look-uri simple, ca piesă centrală a ținutei sau îi poți integra în outfituri ideale pentru ocazii speciale.

Așadar, dacă îți dorești încălțăminte cu personalitate, din materiale calitative, de la designeri români, alege cu încredere MOJA!

(P) Piese must-have pentru sezonul rece... Ce poți să faci dacă te dor urechile de la purtatul măștii de protecție. Trucuri ușor de aplicat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x