Antena Căutare

Momente CRITICE într-un sat din România. Un copil a scăpat într-un puț de mare adâncime: „Se aude PLÂNGÂND, semn că nu este acoperit de apă!”

Un copil de doi ani, din localitatea teleormăneană Balta Sărată, a căzut într-un puţ foarte îngust, la o adâncime de aproximativ 16 metri, la ora transmiterii acestei ştiri echipe de salvatori încercând să-l scoată

Un copil de doi ani, din localitatea teleormăneană Balta Sărată, a căzut într-un puţ foarte îngust, la o adâncime de aproximativ 16 metri, la ora transmiterii acestei ştiri echipe de salvatori încercând să-l scoată. Copilul este blocat în puţ de circa o oră, însă operaţiunea de salvare este extrem de dificilă din cauză că puţul respectiv are un diametru de doar 30 - 35 de centimetri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, Adrian Dragomir, a declarat, marţi, că un copil de doi ani a căzut, în urmă cu aproximativ o oră, într-un puţ îngust din curtea casei, în localitatea Balta Sărată, judeţul Teleorman.

"Copilul este blocat la aproximativ 16 metri, pe o pompă care scoate apă, deci el nu se află în apă, fiind conştient. Se aude plângând. Am încercat împreună cu membrii familiei să cooperăm cu el, dar deocamdată nu a răspuns la aceste mesaje", a precizat Dragomir.

Acesta a adăugat că echipele de intervenţie încearcă orice operaţiune de salvare şi că, pentru ca micuţul să nu intre în hipotermie, este suflat aer cald în puţ.

România, țara ulițelor! Avem 747 de kilometri de autostradă și peste 31.000 de kilometri de drumuri pietruite şi de pămâ... Cum reacționează omul la despărțire în funcție de zodie! Spune-mi când te-ai născut să îți spun cum ieși dintr-o relație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x