Momente cumplite! Doi bătrâni, captivi sub tavanul care s-a prăbușit peste ei, într-un cămin. SMURD-ul a intervenit de urgență

 
+2 click pentru
galerie

Două persoane dintr-un cămin de bătrâni din Sighetu Marmaţiei au fost rănite, miercuri dimineaţă, după ce tavanul camerei în care locuiau s-a prăbuşit, fiind transportate la spital cu multiple traumatisme. Conform autorităţilor, nu a fost necesară evacuarea clădirii, o singură încăpere fiind afectată.

Incidentul a avut loc la un cămin de bătrâni din Sighetu Marmaţiei, într-unul dintre dormitoare, unde tavanul s-a prăbuşit, rănind doi bătrâni aflaţi în încăpere.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, Cristina Alexa Gonczi, a declarat pentru News.ro că tencuiala de pe tavan, prinsă de grinzile din lemn, a cedat şi a căzut pestre un bărbat de 73 de ani şi un altul de 76 de ani.

Ambii au suferit numeroase traumatisme şi au fost preluaţi de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi unul al SMURD, pentru a fi transportaţi la spital.

Potrivit sursei citate, o singură încăpere a fost afectată şi nu a fost necesară evacuarea întregului cămin. Autorităţile urmează să efectueze o anchetă privind incidentul, iar experţii în construcţii vor verifica dacă există vreun pericol ca tavanul să cedeze şi în alte încăperi ale clădirii.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe