Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Momente de groază în Otopeni! Un bărbat a căzut de la zece metri înălțime și a murit

Au fost scene șocate în Otopeni, după ce martorii au văzut cum un bărbat cade de la o înălțime de zece metri!

Momente de groază în Otopeni! Un bărbat a căzut de la zece metri înălțime și a murit. Incidente similare au avut loc în luna octombrie, dar și anul trecut, la un șantier din Brașov (FOTO)

https://brasovromania.net/

Un muncitor a murit, luni, după ce a căzut de la o înălţime de zece metri în timp ce lucra la construcţia unui bloc din oraşul Otopeni.

"Poliţiştii din Otopeni s-au deplasat la faţa locului în vederea efectuării de cercetări specifice. A fost anunţat un echipaj SMURD, care a constatat decesul persoanei în cauză.

A fost anunţat şi Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care va ridica cadavrul în vederea efectuării necropsiei", informează Biroul de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov.

Un incident similar a avut loc la Brașov, în luna octombrie

Potrivit sursei citate, au fost informaţi şi specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Ilfov, informează cei de la Agerpres.

În prezent se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro