Antena Căutare

Momente de groază pe un aeroport din Iași! Un avion a avut probleme în timp ce ateriza și autorităţile au instituit Codul Roşu de Intervenţie

Panică pe aeroportul din Iași! Marți noaptea un avion al companiei Blue Air a aterizat forţat. Pilotul le-a spus colegilor din turnul de control că aeronava are o defecţinue la bord. Aeronava se întorcea de la Munchen, Germania, şi trebuia să aterizeze la Iaşi, la ora 23:50.

Panică pe aeroportul din Iași! Marți noaptea un avion al companiei Blue Air a aterizat forţat. Pilotul le-a spus colegilor din turnul de control că aeronava are o defecţinue la bord. Aeronava se întorcea de la Munchen, Germania, şi trebuia să aterizeze la Iaşi, la ora 23:50.

Cu aproape un sfert de oră, înainte, pilotul a anunţat turnul de control că nu se deschide trenul de aterizare, astfel că avionul s-a învârtit mai bine de 20 de minute, deasupra aeroportului.

Imediat, autorităţile au instituit Codul Roşu de Intervenţie, iar, în aeroport, au fost trimise mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe, o autospecială de intervenție în caz de accidente colective, dar şi opt echipaje de prim ajutor. În cele din urmă, avionul, care avea 200 de oameni la bord, a aterizat cu bine, fără ca cineva să fie rănit. Câteva persoane au suferit, însă, atacuri de panică, potrivit B1.ro.

Pasagerilor li s-ar fi spus că pe pistă se afla o mașină, nu că nu s-ar fi deschis roţile. Însă, mulţi dintre oamenii aflaţi în aeronavă susţin că nimeni nu le-a comunicat nimic.

Bărbat din Argeș, căutat de 150 de polițiști și jandarmi după ce și-a înscenat propria sechestrare! Motivul pentru care ... Poliția Română interzice folosirea rețelelor sociale pentru transmiterea sarcinilor de lucru: „au existat nenumărate pol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x