Antena Căutare

Incendiu la un liceu din Targoviste. Trei eleve au suferit atacuri de panica!

Momente de panica, in aceasta dimineata, la Grupul Scolar "Constantin Brancoveanu" din municipiul Targoviste, dupa ce un incendiu a izbucnit la o anexa a laboratorului de fizica al scolii. Trei eleve au avut nevoie de ingrijiri medicale pentru ca li s-a facut rau.

Incendiul a izbucnit intr-o anexa a laboratorului de fizica al liceului, la etajul intai, fumul ajungand pe holul cladirii, dar si in clasele aflate langa laborator, informeaza reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita.

Toti elevii au fost evacuati in curtea liceului, iar trei adolescente au suferit atacuri de panica. Mai multe ambulante au ajuns la fata locului si le-au acordat ingrijiri tinerelor. Doua dintre fete au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste pentru investigatii suplimentare, fiind in afara oricarui pericol, potrivit medicilor.

Pompierii au lichidat incendiul in scurt timp. "La fata locului au fost trimise doua autospeciale cu apa si spuma, iar focul a fost stins imediat, nu au fost probleme in interventie. In acest moment pompierii fac cercetari pentru stabilirea cauzelor izbucnirii incendiului. La sosirea noastra, elevii erau evacuati din cladire, erau in curte. Focul s-a manifestat la o anexa a laboratorului de fizica al unitatii scolare, aflat in cladirea liceului, la etajul intai, o incapere de trei pe patru metri patrati. A fost mai mult fum decat foc, iar fumul a ajuns pe holul cladirii si in clasele apropiate de locul incendiului", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Dambovita, Gabriel Gatej.

Dupa aerisirea salilor de clasa, cursurile au fost reluate.

Procurorul Ioan Irimie a fost nominalizat pentru sefia DNA, iar Tiberiu Mihail Nitu, pentru functia de procuror general... Au vrut functie si au plagiat-o pe Mona Pivniceru, ministrul Justitiei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x