Căutare Live

Momente sfâșietoare la Caracal! Prietenii Alexandrei i-au făcut tort în ziua în care ar fi împlinit 16 ani: ”Te așteptăm acasă!”

”Te așteptăm acasă” este mesajul pe care prietenii Alexandrei Măceșanu i l-au scris pe tort, în ziua în care ar fi împlinit 16 ani.

”Te așteptăm acasă” este mesajul pe care prietenii Alexandrei Măceșanu i l-au scris pe tort, în ziua în care ar fi împlinit 16 ani.

Refuză cu toții să creadă că i s-ar fi întâmplat ceva rău și vor să o aibă aproape, în mijlocul lor, cât mai repede posibil, potrivit Antena 3.

”Îi plăcea foarte mult să viziteze, să vadă mânăstiri, tot ce e istoric din orașele respective. Cred că e vie. Nu știu ce nebun ar fi luat o fată so o omoare”

”Azi trebuia să fie voie bună, nu lacrimi nu speranță. Stăm să ne rugăm să fie bine, să fie în viață, să o aducă cineva. Avem un mesaj pentru ea. Să fie puternică, să reziste, noi o așteptăm acasă, o susținem, suntem lângă ea”, au declarat câțiva dintre prietenii adolescentei.

Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă pe 24 iulie. Ar fi fost răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Acesta urmează să fie dus la reconstituirea crimelor luni și marți.

Atenție! Românii care nu-și plătesc datoriile riscă să ajungă la închisoare! Cea mai mare sancțiune ar putea fi de șase ... Neamţ: O femeie şi doi copii au murit într-un incendiu...
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Parteneri
Serialul Monster: The Jeffrey Dahmer Story ține primele pagini ale publicațiilor internaționale. Cum a reușit producția să ocupe poziții fruntașe în preferințele cinefililor
Catine.ro
Ultimele știri
x