Antena Căutare

Momente sfâșietoare la Caracal! Prietenii Alexandrei i-au făcut tort în ziua în care ar fi împlinit 16 ani: ”Te așteptăm acasă!”

”Te așteptăm acasă” este mesajul pe care prietenii Alexandrei Măceșanu i l-au scris pe tort, în ziua în care ar fi împlinit 16 ani.

”Te așteptăm acasă” este mesajul pe care prietenii Alexandrei Măceșanu i l-au scris pe tort, în ziua în care ar fi împlinit 16 ani.

Refuză cu toții să creadă că i s-ar fi întâmplat ceva rău și vor să o aibă aproape, în mijlocul lor, cât mai repede posibil, potrivit Antena 3.

”Îi plăcea foarte mult să viziteze, să vadă mânăstiri, tot ce e istoric din orașele respective. Cred că e vie. Nu știu ce nebun ar fi luat o fată so o omoare”

”Azi trebuia să fie voie bună, nu lacrimi nu speranță. Stăm să ne rugăm să fie bine, să fie în viață, să o aducă cineva. Avem un mesaj pentru ea. Să fie puternică, să reziste, noi o așteptăm acasă, o susținem, suntem lângă ea”, au declarat câțiva dintre prietenii adolescentei.

Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă pe 24 iulie. Ar fi fost răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Acesta urmează să fie dus la reconstituirea crimelor luni și marți.

Atenție! Românii care nu-și plătesc datoriile riscă să ajungă la închisoare! Cea mai mare sancțiune ar putea fi de șase ... Neamţ: O femeie şi doi copii au murit într-un incendiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x