Antena Căutare

Momentele-cheie de la o NUNTĂ care trădează o căsnicie eşuată

O căsnicie durabilă se cunoaște din multe puncte de vedere, la fel cum de altfel și o căsnicie sortită eșecului! Diferența este că atunci când relația ta este una defectuasă se citește acest lucru chiar din ziua nunții! Află dacă veţi trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi sau vă paşte divorţul

Apropierea dintre mire si mireasă

Site-ul feminis.ro a adunat câeva dintre poveștile fotografilor de la nunți care observă orice mic detaliu dintre parteneri. Află dacă veţi trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi sau vă paşte divorţul

Apropierea dintre mire si mireasă

Dacă pe parcursul evenimentului, fotograful surprinde mirele izolat, într-un colţ, e semn rău. Un alt utilizator al reţelei de socializare Reddit a dezvăluit o situaţie grăitoare în acest sens.

"La finalul recepţiei, mirele stătea la o masă, departe de ceilalţi invitaţi şi l-am întrebat de ce a luat-o de soţie. Răspunsul lui? "Petru că era goală." Căsnicia lor a durat în jur de un an şi jumătate."

Momentele-cheie de la o NUNTĂ care trădează o căsnicie eşuată

Momentul tortului

Potrivit fotografului, în timpul tăierii tortului, majoritatea mireselor îl roagă pe partener să nu le murdărească folosind o bucată de tort sau cu frişcă. Dacă partenerul o face oricum, fără să ţină cont de rugămintea miresei, gestul spune multe despre respectul dintre parteneri. Dincolo de ilarul situaţiei, gestul spune multe despre sentimentele "din culise".

Miresele nebune să țină totul sub control

Miresele care refuză să primească ajutorul celor din jur în ziua cea mare sunt şi ele predispuse la a avea o căsnicie sortită eşecului. Mai mult, acesta este un semn că femeia refuză să primească ajutorul celor din jur, este obsedată după control, iar acest lucru afectează relația cu familia. Nimeni nu poate fi ca el, pentru că sunt obligați să facă conform mamei/soției.

Nervozitatea și stresul

Momentele-cheie de la o NUNTĂ care trădează o căsnicie eşuată

Fotograful a văzut multe cupluri certându-se în ziua cea mare, din cauza unor detalii. Deşi recunoaşte că evenimentul este stresant pentru miri, fotograful spune că partenerii ar trebui să treacă repede peste astfel de situaţii. Cu toate acestea, de multe ori, mirii rămân cu o stare de spirit negativă, iar fotograful se găseşte pus în situaţia de a-i ruga să poarte o mască fericită pentru a apărea bine în fotografii. Dacă aşa se comportă în ceea ce se presupune a fi cea mai fericită zi din viaţa lor, nu poţi decât să îţi închipui ce se întâmplă în spatele uşilor închise.

Interacţiunea cu socrii

Un alt fotograf a povestit o situaţie în care socrii au investit mult în nunta fiului lor, iar reacţia miresei faţă de părinţii partenerului ei a fost cea care l-a convins că această căsnicie nu avea să dureze.

"Au cheltuit peste 50.000 de dolari pe o nuntă cu tema Disney, iar mireasa nu a stat nici măcar o clipă în preajma socrilor în timpul recepţiei. A dispărut fără urmă o săptămână mai târziu."

Reacțiile pe care le au mirii unuș față de altul

Momentele-cheie de la o NUNTĂ care trădează o căsnicie eşuată

Fotografii observă şi cele mai mici detalii atunci când se concentrează pentru a surprinde cele mai frumoase momente. Unul dintre utilizatorii reţelei de socializare Reddit, fotograf de meserie, a surprins o reacţie grăitoare a unei mirese:

"Ea a tresărit când el s-a întors să o sărute. Au divorţat şase luni mai târziu."

Peste 100 de mineri din Valea Jiului sunt blocaţi în subteran, iar conducerea Complexului Energetic Hunedoara cere insol... Ce se întâmplă dacă ai primit vouchere de vacanță, dar nu le-ai folosit. Mii de oameni riscă să scoată bani din buzunare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x