Momentul emoționant ce l-a făcut pe ministrul Sănătății să încalce distanțarea socială: „Vă implor, în numele lui Dumnezeu!”

Ministrul Sănătății a fost protagonistul unui moment emoționant, în fața unui spital din Târgu-Jiu. O femeie și-a strigat disperarea, cu lacrimi în ochi.

Din dorința de a empatiza cu femeia în lacrimi, care i-a reclamat situația din unitățile medicale, ministrul Nelu Tătaru a părut să uite de regula distanțării sociale.

„Vă rog frumos, în numele lui Dumnezeu, pentru noi, care suntem suferinzi, deschideți spitalele! Venim la poartă și nu ne lasă să intrăm”, i-a spus femeia, cu lacrimi în ochi.

Ministrul Sănătății a fost abordat de o femeie în vârstă, care i-a cerut plângând să „deschidă spitalele” pentru cei cu alte afecţiuni.

„Spitalele sunt deschise, doamnă, ţine foarte mult de managementul fiecărui spital, spitalele sunt deschise încă de când s-a ridicat starea de urgenţă. De atunci spitalele sunt deschise”, a răspuns Tătaru.

Când femeia i-a spus că nu i se permite să intre în spital, el a explicat:

„Spitalul din Târgu Jiu este un spital pentru patologie non-COVID. Secţia de Boli Infecţioase este în altă parte, unde avem patologia COVID.

Ţine foarte mult de managementul spitalului, care îşi organizează activitatea. Secţiile necesare sunt cele în măsura în care fiecare manager şi-a evaluat o patologie a zonei...”, a continuat Tătaru.

Sursa: Antena 3

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri