Antena Căutare

Momentul în care a izbucnit focul în Club Colectiv a fost surprins în imagini! "Solistul a mulțumit publicului, apoi a cerut un extinctor"

Călin Grăjdan a fost în club în această seară ,,Am reușit să scap la timp, am realizat pericolul imediat după ce am văzut focul. Unele persoane erau la baie, altele au mai rămas un pic după ce a început focul. Solistul trupei mulțumea publicului, iar când a observat focul a cerut un instinctor, este tot ce am mai reușit să mai văd.”.

Tragedia petrecută în club Colectiv din București, în urma căreia 27 de oameni au murit și alți aproximativ 200 sunt răniți, scoate la iveală detalii incredibile. Martorii povestesc detalii șocante despre felul în care s-a desfășurat noaptea de 30 spre 31 octombrie.

Călin Grăjdan a fost în club în această seară ,,Am reușit să scap la timp, am realizat pericolul imediat după ce am văzut focul. Unele persoane erau la baie, altele au mai rămas un pic după ce a început focul. Solistul trupei mulțumea publicului, iar când a observat focul a cerut un extinctor, este tot ce am mai reușit să mai văd.”.

Un alt martor care s-a aflat în club în momentul incendiului, a refăcut filmul tragediei:

"Pe la jumătatea programului, la un moment dat, formaţia s-a oprit, au pornit artificile, erau două la scenă şi două pe stâlpii din mijlocul încăperii. Cele de pe perete erau de mărimea celor normale, cele pe care le punem şi noi pe un tort aniversar.

Solistul a zis: arde ceva acolo şi asta nu e în program, are cineva un extinctor? A râs.

Nimeni nu s-a angajat să facă nimic, cei care erau în sală au aruncat cu bere şi apă peste foc. Uşor, uşor, focul s-a dus spre tavan. În acel moment toată lume calmă, ne îndreptam spre ieşire, dar eram calmi.

Când a ajuns la tavan, s-a extins în 3 – 5 secunde, parcă era benzină, toată lumea a dat spre ieşire. Ieşirea era de mărimea unei uşi de bloc, deschisă doar pe jumătate, cu cârlig la mijloc", a declarat la Digi 24.

Noi mărturii cutremurătoare ale martorilor tragediei din Club Colectiv: „Mă căţăram pe cadavre şi încercam să ies“

Primarul Cristian Popescu Piedone spune că localul funcționa legal!... Victor Ponta: „Tragedia putea fi evitată!”...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x