Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Raman cu tine

Fugea, nu ataca pe nimeni! Momentul în care românul a fost împușcat în cap de polițiștii din Indonezia a fost filmat - Video

O televiziune din Indonezia a difuzat înregistrarea momentului în care românul Vasile Solomeș a fost împușcat, în cap, de polițiști. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Poliția arată fotografia lui Vasile Solomeș (stânga), momentul în care românul este împușcat (dreapta)

detik.com, antv NEWS

O televiziune din Jakarta a difuzat momentul dramatic în care românul Vasile Solomeș a fost împușcat de polițiștii indonezieni, în timpul operațiunii de arestare. Solomeș a fost împușcat în cap, în timp ce încerca să fugă de oamenii legii.

În înregistrarea video, se poate vedea clar cum românul este urmărit de agenții de poliție. Încercând să îl oprească, îl împușcă de la mică distanță. Vasile Solomeș, deși rănit, se ridică și încearcă să scape, dar cade secerat, după doar câțiva pași.

Vasile Solomeș a murit în ambulanță, în drum spre spital, din cauza hemoragiei puternice.

Al doilea român care era cu Solomeș a fost arestat, fiind prezentat publicului, cu mâinile legate, stând în spatele oamenilor legii care țineau în mână fotografia lui Solomeș, întins pe o targă. Spectacolul macabru a fost, de fapt, conferința de presă a Poliției din Jakarta.

„Suspectul a pus mâna pe o armă. Am luat măsuri ferme. Apoi a fost transportat la Spitalul Fatmawati, unde a murit”, au arătat reprezentanţii poliţiei din Jakarta.

însă varianta polițiștilor este negată vehement de al doilea român arestat în acest caz. Bărbatul spune că Solomeș nu a fost violent și nu s-a opus arestării- „doar a vociferat”- și că oamenii legii l-au ucis „ca pe un câine”.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro