Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Momentul în care un primar i-a înapoiat unui localnic molozul aruncat în câmp: ”Ne dorim o comună curată!”

Imagini incredibile au fost surprinse într-o localitate din Timiș, unde un primar revoltat pe acțiunile unui localnic a decis să-i dea o lecție pe care n-o va uita prea curând. Astfel, edilul i-a înapoiat unui localnic molozul pe care acesta îl aruncase la marginea localității.

Momentul în care un primar i-a înapoiat unui localnic molozul aruncat în câmp: ”Ne dorim o comună curată!”

Vasile Petrescu, primarul comunei Traian Vuia, județiul Timiș, s-a săturat de atitudinea cetățenilor, motiv pentru care a decis să le dea o lecție. Mai exact, folosindu-se de tractorul primăriei, el i-a înapoiat unei femei molozul pe care l-a aruncat în câmp. Un localnic a filmat scenele, iar primarul speră că măsura luată îi va descuraja pe alți localnici, potrivit lugojinfo.ro.

”În sfârșit, molozul și resturile din dărâmarea clădirilor și aruncate, blocând un drum, se reîntorc acasă la proprietar. Ne dorim să avem o comună curată, dar aruncăm mizerii peste tot, nerespectând legea și normele de protecție a mediului”, a scris primarul pe o rețea de socializare, potrivit sursei citate.

Vasile Petrescu a confirmat, potrivit sursei citate, că a dat ordinul de mutare a gropii de gunoi și susține că o să îi pună în vedere persoanei să curețe domeniul public, iar mai apoi îi va aplică și o amendă.

Recomandari