Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Momentul în care un șofer a cărui mașină e împinsă de un camion este salvat de cântăreața Ellie Goulding

Un șofer care se afla în impas, pe un drum aglomerat din Londra, a fost ajutat chiar de celebra cântăreață Ellie Goulding. 

Momentul în care un șofer a cărui mașină e împinsă de un camion este salvat de cântăreața Ellie Goulding

Mai exact, potrivit unor imagini ce au ajuns pe internet, cântăreața britanică a sărit în ajutorul șoferului a cărui mașină era împinsă de un camion al Poștei Britanice.

Astfel, în videoclipul ce a făcut furori pe internet se poate vedea cum un Volkswagen Golf este poziționat perpedicular în fața unui camion aflat în mișcare. De asemenea, alți șoferi și-au folosit claxoanele pentru a-i atrage atenția șoferului, însă eforturile lor au fost în zadar.

Mașina în care se afla Ellie Goulding a reușit, însă, să-i atragă atenție șoferului camionului, iar acesta a oprit. Ba mai mult, bărbatul s-a arătat uimit atunci când a descoperit că în fața camionului său se afla o mașină și spune că nu a văzut-o și nici nu și-a dat seama că este acolo.

"Nu l-am văzut, sincer nu l-am văzut", se aude vocea acestuia.

Poliția britanică a spus că nimeni nu a fost rănit în urma incidentului și nu au fost făcute arestări.

Poșta Regală Britanică a anunțat că a lansat o investigație. "Suntem foarte îngrijorați din cauza acestui incident. Sperăm sincer că nimeni nu a fost rănit. Investigăm incidentul în regim de urgență", a anunțat instituția.

De asemenea, cântăreața britanică i-a criticat într-o postare pe Instagram pe ceilalți șoferi din trafic care au oprit și l-au apostrofat pe șoferul serviciului poștal.

Recomandari