Doi morți, un copil în stare grăvă și un bunic care și-a pierdut nepoata. Momentul în care taxiul în care se aflau a fost spulberat, filmat de camerele de supraveghere - VIDEO

Accident cumplit, filmat, în Craiova. Un taxi a fost spulberat, după ce a forțat intrarea în intersecție. Șoferul vinovat și o femeie au murit pe loc. Un copil de șapte ani a ajuns în stare gravă în spital.

Doi morți, un copil în stare grăvă și un bunic care și-a pierdut nepoata. Momentul în care taxiul în care se aflau a fost spulberat, filmat de camerele de supraveghere

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj, accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Câmpia Izlaz cu Râului, după ce şoferul maşinii de taxi nu a respectat semnificaţia indicatorului ”cedează trecerea”. În intersecţie a fost lovit în plin de un autoturism care circula regulamentar pe strada Râului, de un bărbat de 38 de ani din Craiova.

”Conducătorul maşinii de taxi şi o pasageră din acesta au decedat. Un minor şi în alt bărbat, ambii din taxi, au fost transportaţi la spital, nu erau conştienţi. Şi din celălalt autoturism, cel care circula pe strada Râului, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta era conştient şi ar fi fost singur în maşină”, transmite IPJ Dolj.

În maşina de taxi se aflau şoferul, o femeie de 39 de ani, care au decedat, bunicul acesteia şi copulul ei de 7 ani, care au fost dusşi în stare de inconştienţă la spital.

Poliţiştii fac cercetari pentru a se stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs accidentul.

Sursa : news.ro, Mediafax (video)

Ultimele știri