Antena Căutare

Monica Anisie, ministrul Educației, anunț despre clasa pregătitoare. Se va desființa sau nu?

Se desființează sau nu clasa pregătitoare

Monica Anisie, ministrul Educației, anunț despre clasa pregătitoare. Se va desființa sau nu?
Monica Anisie, declarație despre clasa pregătitoare

Monica Anisie, actualul ministru al Educaţiei din Guvernul Orban a făcut declarații joi despre clasa pregătitoare. Întrebată dacă aceasta se va deființa, varianta este momentan exclusă, neconsiderând că o astfel de măsură este necesară.

„Doamne fereşte, eu nu ştiu de unde anume s-a pornit cu acest… Este viziunea doamnei Andronescu. Acum, la conducerea Ministerului Educaţiei este altcineva, prin urmare vă spun foarte clar: este exclus ca la acest moment să se desfiinţeze clasa pregătitoare.

Să nu uităm că totuşi eu am făcut parte din echipă care a realizat Legea nr. 1 din 2011, deci în 2012 am fost persoana care a introdus, împreună cu ministrul de atunci, clasa pregătitoare, deci nu se pune problema ca tocmai eu să fiu aceea care desfiinţează clasa pregătitoare”, a răspuns Monica Anisie joi, la întrebarea dacă se desfiinţează clasa pregătitoare.

Ministrul Educației a adăugat că nici propunerea Ecaterinei Andronescu de a fi redenumită clasa pregătitoare “nu s-a materializat”, prin urmare “lucrurile merg în continuare la fel”.

Declarațiile au fost făcute de la sediul Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), unde ministrul a participat la deschiderea unui congres internaţional pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale.

Olt: Aproximativ 30 de persoane, printre care şi şapte copii, evacuate dintr-un bloc din Slatina din cauza unui incendiu... Crina și fiul ei, Darius, morți în urma deratizării, conduși pe ultimul drum. Soțul, sfâșiat de durere: ”Vinovații să pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x