Antena Căutare

Monstru, nu om! Doi cai, bătuți cu brutalitate, cu o lopată, de un bărbat din Dâmbovița! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

Doi cai au fost bătuți cu brutalitate, cu o lopată, de un bărbat din Dâmbovița. Incidentul a fost filmat, iar imaginile video tulburătoare au fost publicate pe internet. 

Doi cai au fost bătuți cu brutalitate, cu o lopată, de un bărbat din Dâmbovița. Incidentul a fost filmat, iar imaginile video tulburătoare au fost publicate pe internet.

Caii au fost bătuți cu lopata deoarece nu mai puteau trage o căruță încărcată cu materiale grele, într-o pantă, în zona unui baraj.

Incidentul a fost filmat, iar imaginile video au fost ppublicate pe platform de socializare Facebook.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu, identificându-l deja pe agresorul animalelor. Este vorba despre unui tânăr de 29 de ani, din Coada Izvorului, județul Dâmboviţa.

În acest caz a fost întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița, potrivit libertatea.ro.

Cercetările sunt desfăşurate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, informează Realitatea de Dâmbovița.

Avocatul Poporului, după verificările în cazul Sorina: Am constatat că evaluările psihologice pe care Direcţia de Protec... „Au fost violați în mjlocul lacului, direct pe hidrobicicletă!”. Doi băieți de 14 și 15 ani au molestat alți doi copii, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x