Antena Căutare

Montarea bradul de Craciun a dat peste cap circulatia in Brasov

Circulatia prin centrul Brasovului a fost ingreunata, azi-noapte, de sosirea unui pachet special. Un trailer de mare tonaj a adus bradul de sarbatori, care va fi amplasat in piata din centrul orasului. Zeci de brasoveni, s-au oprit sa admire pomul de 27 de metri inaltime.

Escortat de politiei, trailerul de mare tonaj a ajuns in Piata Sfatului cu putin inainte de miezul noptii. Muncitorii primariei nu au pierdut deloc timpul. Cu ajutorul unei macarale, l-au ridicat in pozitie verticala intr-un suport special. Intreaga operatiune a fost urmarita indeaproape de mai multi curiosi.

Bradul de 27 de metri inaltime si 120 de ani vechime a fost adus dintr-o padure de pe Valea Timisului. In final bradul s-a inaltat semet in Piata Sfatului, iar cei mici l-au admirat si au cantat.

Bradul va fi impodobit cu mii de beculete, peste un kilometru de beteala, dar si sute de globuri si alte decoratiuni. Toate vor fi aduse din Austria.

Sorin Oprescu e gata de lupta cu nametii: "Vom avea grija si de strazile mici, din cartiere"... Orasul Sibiu a fost luminat de noile instalatii de Craciun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x