Antena Căutare

Un monument dedicat polițiștilor căzuți la datorie va fi donat Primăriei Capitalei. Unde ar putea fi amplasat

Un monument în memoria polițiștilor rutieri căzuți la datorie va fi donat de către Corpul Național al Polițiștilor. Acesta ar putea fi amplasat lângă Poliția Capitalei, pe Calea Victoriei.

Un monument în memoria polițiștilor rutieri căzuți la datorie va fi donat de către Corpul Național al Polițiștilor. Acesta ar putea fi amplasat lângă Poliția Capitalei, pe Calea Victoriei.

Potrivit unui proiect de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București, monumentul va fi donat Primăriei București.În urma ședinței se va hotărî daca municipalitatea acceptă aceasta ofertă.

Opera este realizată de către artistul plastic sculptor Ladea Ioan. Monumentul este realizat din laminat de cupru și va pus pe un soclu de beton, placat cu granit și cu elemente de iluminat înglobate.

Monumentul este intitulat „În memoria polițiștilor rutieri căzuți la datorie” și ar putea fi amplasat pe Calea Victoriei numărul 19, chiar lângă sediul Poliției Capitalei.

Articolul continuă după reclamă

Ulterior, pe monument va fi aplicată o placă cu numele polițiștilor rutieri căzuti la datorie, însă fără a afecta aspectul acesteia.

Un grav accident rutier a blocat DN 1 mai bine de opt ore: Ce s-a întâmplat cu tânărul care a zburat prin geam, în râul ... Vaccinul antigripal, insuficient. Medicii de familie se plâng că dozele primite nu acoperă nici măcar un sfert din neces...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Citește și
x