Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un român a murit la ATI, după ce a refuzat să fie tratat. Cum s-a justificat în fața decizia ”Spunea că facem experimente pe el!”

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, care a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara, a murit după ce a refuzat tratamentul, pe motiv că nu dorește să fie „cobai pentru experimente”.

Un român a murit la ATI, după ce a refuzat să fie tratat. Cum s-a justificat în fața decizia ”Spunea că facem experimente pe el!”

Bărbatul avea 50 de ani și a ajuns la spital cu o formă medie a bolii. Refuzul de a i se administra tratament i-a fost, însă fatal.

Pacientul putea fi salvat, dacă medicamentul i se administra la timp, a spus medicul. „Noi nu avem instrumente și nu putem obliga un pacient să ia un tratament”, a precizat managerul.

Declarațiile lui Raed Arafat, confirmate. 889 de cazuri de coronavirus, în România, în ultimele 24 de ore. Aproape 300 de pacienți sunt la ATI

Dr. Cristian Oancea a explicat că unele dintre terapiile folosite la acest spital din Timișoara - care în urmă cu câteva săptămâni devenise renumit pentru rata vindecărilor - chiar au dat rezultate.

Record de îmbolnăviri în România, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 18 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 36.691 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24.865 au fost externate, dintre care 22.488 de pacienți vindecați și 2.377 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Bolnavii de coronavirus din Timișoara, tratați în unitatea mobilă cumpărată de Fundația Mereu Aproape. Primarul orașului: ”Am fost asediați!”

Totodată, până în prezent, 913 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

Până astăzi, 2.009 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Recomandari