Antena Căutare

Scene de necrezut la Spitalul Județean din Botoșani! Morții sunt cărați în saci cu duba la miezul nopții. Motivul este halucinant

Dupa ce o parte din frigiderele de la morga Spitalului Judetean Botosani s-au defectat,angajatii au fost nevoiti sa care o parte din morti in saci catre morga maternitatii alaturate.

Situaţie neobişnuită în Botoşani. Din cauza unei defecţiuni la frigiderele morgii principale a Spitalului Judeţean, în acest weekend morţii au fost căraţi în saci cu duba de la Serviciul de Medicină Legală la morga Maternităţii.

Sâmbătă au fost transferate patru cadavre, deşi morga maternităţii este de o capacitate mică, doar pentru trei persoane adulte, iar duminică urmau să mai fie transferate două, astfel că o parte din persoanele decedate urmau să fie aşezate pe jos.

Reprezentanţii spitalului spun că morga din clădirea principală a spitalului are nevoie urgentă de investiţii pentru a fi mărită dar şi dotată corespunzător, aparatura cedând tot mai des.

Atât rudele persoanelor decedate, cât și angajații spitalului, au fost luați prin surprindere când au aflat că trupurile neînsuflețite ale persoanelor decedate trebuie duse la morga maternității.

„Nu ne-a spus nimeni nimic. De la morgă ni s-a transmis că acolo nu se mai primesc cei decedaţi şi trebuie să îi ducem la morga Maternităţii. Am apelat la cei de la Medicină Legală, care au venit cu maşina lor şi am transferat cadavrele la Maternitate”, a povestit unul din angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU).

Din nefericire, firma responsabilă cu reparația frigiderelor, nu s-a prezentat la fața locului pentru remedierea defecțiunilor, cel mai probabil neavând program în weekend.

Sursă: observator.tv

Vești excelente! Ministerul Educației anunță: Toți elevii de liceu vor primi bani de la stat, în fiecare lună... Vacanță elevi octombrie 2018. De vineri, elevii intră în vacanță!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x