Antena Căutare

Moș Crăciun. Ce scrisori scriu cei mici pentru Moș Crăciun

Moș Crăciun. Ce scrisori scriu cei mici pentru Moș Crăciun

Moș Crăciun. Ce scrisori scriu cei mici pentru Moș Crăciun Galerie
Moș Crăciun | pexels.com

Decembrie este una dintre cele mai frumoase și emoționante luni din an, când magia sărbătorilor de iarnă de învăluie pe toți, iar iarna își face apariția, cu zăpezile ei pufoase. De vreme ce zăpada și cadourile de Crăciun sunt bucuria copiilor, ei vor, ca în fiecare an, să îi scrie lui Moș Crăciun o scrisoare.

De obicei, cei mici sunt ajutați de părinți dacă au o vârstă prea fragedă și încă nu au învățat să scrie. Aproape toți copii vor să înceapă scrisoarea pentru Moșu asigurându-l că ei au fost cuminți tot anul. Chiar dacă nu toți au fost la fel de ascultători pe tot parcursul anului, vor încerca să își ceară iertare de la Moș Crăciun pentru a fi siguri că acesta va sosi încărcat de cadouri.

Copii sunt singurii care simt cu adevărat spiritul de sărbătoare și se bucură curat de însemnătatea acestei perioade, realizând ca nu este totul despre a primi, ci și despre a dărui. Unii copilași, mai mari i-au cerut Moșului să îi ajute să pe copii familiilor nevoiașe să zâmbească, aducându-le și lor cadouri de Crăciun.

Nu e nimic mai frumos decât să vezi că un copil își folosește dorința lui de Crăciun pentru binele altui seamăn de-al său. Cerințele micuților sunt foarte emoționante adesea, unii dorindu-și în scrisorile lor ca Moș Crăciun să îi vindece pe toți copii bolnavi și să îi hrănească pe cei flămânzi. Alți copii i-au scris Moșului că își doresc ca familia lor să fie mai unită și să poată avea un brad de Crăciun anul acesta, pe care să îl îmbrace frumos în luminițe.

Copii, cu sufletele lor pure, se gândesc mai des la cei nevoiași decât noi, adulții. Unii micuți au scris că de Crăciun își doresc ca toți copii din lume să aibă părinți care să îi iubească și să îi ocrotească, ca fiecare să aibă o familie în care să crească armonios.

La sfârșitul listei de cereri, pe lângă toate aceste frumoase gânduri înșirate, poate că cei mici au scris și ce cadouri materiale și-ar dori doar pentru ei. Alții doar i-au mulțumit cuminte Moșului și i-au promis că la anul vor fi și mai cuminți decât anul acesta.

Sursă foto: pexels.com

Secția unui spital din România își suspendă activitatea! Motivul pentru care zeci de pacienți vor fi redirecționați spre... Bacșișul va fi impozitat! Sute de mii de români sunt revoltați: ”Veniturile noastre vor scădea considerabil!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x