Antena Căutare

Motivarea eliberarii lui Vintu: Sprijinirea lui Popa, o simpla supozitie

Faptele comise de Sorin Ovidiu Vintu impreuna cu ceilalti doi inculpati in dosarul fugii din tara a lui Nicolae Popa nu sunt considerate indeajuns de grave pentru cercetarea acestora dupa gratii, se arata in motivarea eliberarii din arest a omului de afaceri, facuta publica joi, de catre judecatori.



Judecatorii critica si faptul ca cei trei inculpati nu au fost considerati un pericol public anul trecut, in momentul in care Nicolae Popa a fost retinut in Indonezia. Totodata, magistratii considera ca nu exista indicii temeinice care sa dovedeasca posibila influentare a persoanelor audiate de catre omul de afaceri.

Sorin Ovidiu Vintu a fost arestat preventiv in noaptea de 9 spre 10 septembrie, fiind acuzat ca a favorizat fuga din tara a fostului director Gelsor, Nicolae Popa. Dupa o saptamana petrecuta dupa gratii, Curtea de Apel Bucuresti a admis recursul depus de aparatorii acestuia. Vintu a fost, astfel, eliberat din arestul Politiei Capitalei, pe 16 septembrie.




Foto: Intactimages

Vaccinare gratuita contra gripei la sfarsitul lui octombrie... Directorul Maternitatii Giulesti, Bogdan Marinescu, este urmarit penal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x