Antena Căutare

Scene șocante la Spitalul Județean din Buzău! Motivul halucinant pentru care mai mulți părinți s-au luat la bătaie

Scenele halucinante au fost surprinse seara trecută de camerele de supraveghere de la Spitalul Judeţean din Buzău. Secţia de primiri urgenţe a fost blocată timp de o oră, după ce o femeie a golit în toată zona un spray cu gaz lacrimogen.

Scenele halucinante au fost surprinse seara trecută de camerele de supraveghere de la Spitalul Judeţean din Buzău. Secţia de primiri urgenţe a fost blocată timp de o oră, după ce o femeie a golit în toată zona un spray cu gaz lacrimogen. Ţinta "atacului" a fost, de fapt, un bărbat care a lovit-o cu pumnul.

Culmea, totul a pornit după o ceartă la școală între copiii celor implicaţi în scandal. Substanţa iritantă aproape că i-a orbit şi i-a lăsat fără aer pe bolnavii internaţi, dar şi pe medici. Vă avertizez că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

În imagini se observă cum tatăl unuia dintre copii intră în sala de aşteptare, unde se întâlneşte cu cealaltă familie. O loveşte pe femeia care aştepta acolo împreună cu soţul şi băiatul său, apoi cei doi bărbaţi încep să se bată. Femeia scoate din geantă un spray paralizant şi îl pulverizează în direcţia agresorului său.

Culmea, scenele s-au derulat în faţa unuia dintre copii. Mama lui se pune pavăză în faţa lui, ca să nu fie şi el rănit de adulţii care se loveau orbeşte.

Bătăuşii continuă să se lovească pe holuri. În urma lor, femeia pulverizează în continuare substanţa iritantă iar ceilalţi pacienţi şi cadrele medicale abia reuşesc să se dea la o parte.

Activitatea Unităţii de Primiri Urgenţe a fost dată peste cap timp de o oră. Părinţii implicaţi în bătaie au făcut plângeri la poliţie unii împotriva celorlalţi. Femeia care a pulverizat gazul iritant este cercetată acum pentru port şi folosire de obiecte periculoase.

Scandalul a pornit de la o altercaţie petrecută la școală între cei doi copii de clasa a 6-a. Elevii s-ar fi încăierat în pauză, şi amândoi au fost duşi de părinţii lor la spital.

Incident revoltător într-o școală! Un învățător și-a ieșit din fire și ar fi strâns de gât un elev! De la ce a pornit to... Sunt sute de locuri de muncă disponibile, dar tinerii nu sunt interesați! Care sunt cerințele lor ca să accepte un job...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x