Îți va da fiori pe șira spinării! S-a aflat motivul pentru care s-au pierdut o mamă și fiul ei de 3 ani într-o pădure din Brașov

 

Motivul pentru care s-au pierdut o mamă și fiul ei de 3 ani și 10 luni într-o pădure din Brașov pare a fi desprins dintr-un coșmar. Cei doi au fost găsiți în viață pe un drum forestier.

Mama și copilul ei au fost văzuţi în această după-amiază de unul dintre grupurile formate pentru căutări, în zona Tinoasa.  

Încă de ieri, voluntarii şi poliţiştii, pompierii, dar şi salvamontiştii erau pe urmele lor. Alerta s-a dat după-amiază, ieri, în jurul orei 1.

Peste o sută de jandarmi, salvamontişti şi poliţişti i-au căutat timp de aproape 24 de ore pe mama şi pe copilul ei de aproape 4 ani dispăruţi într-o pădure din judeţul Braşov.  

Femeia şi băieţelul au fost găsiţi pe un drum forestier şi apoi duşi la spital pentru evaluarea stării de sănătate.

În timp ce era la un picnic cu familia, femeia şi-a luat copilul şi, pur şi simplu, a pornit într-o plimbare pe cărările pădurii. Este posibil ca mama să se fi îndepărtat prea mult de zona din care plecase şi nu a mai ştiut calea de întoarcere, rătăcindu-se în pădure. 

Atât băiatul de trei ani şi 10 luni, cât şi mama lui au fost găsiţi teferi după noaptea petrecută în pădure. Deși erau slăbiţi, cei doi nu au probleme grave.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din Observator. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe