Antena Căutare

MS anunţă că a început controale tematice în spitalele din ţară

Ministerul Sănătăţii (MS) anunţă, vineri, că a început controale tematice în unităţile sanitare din ţară. Acestea se vor desfăşura până la sfârşitul lunii, în unităţile publice şi private.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Ministerul Sănătăţii, instituţia a început acţiunile tematice de control în cadrul unităţilor sanitare de la nivel naţional.

"Astfel, inspectorii sanitari din cadrul direcţiilor de sănătate publică vor verifica până la sfârşitul acestei luni respectarea planurilor de conformare şi a planurilor operaţionale în unităţile sanitare cu paturi publice si private", arată sursa citată.

Dacă va fi cazul, se vor acorda termene de remediere a deficienţelor, se vor aplica sancţiuni contravenţionale conform legislaţiei în vigoare. La expirarea termenelor acordate, se vor efectua re-controale.

Sursa : news.ro

Primele imagini cu Gheorghe Dincă în fața sediului DIICOT. Ce le-a spus jurnaliștilor înainte de a fi dus înapoi în Ares... Noi elicoptere SMURD pentru situaţii de urgenţă. Ministrul de Interne a găsit piloți și vrea piste de decolare și ateriz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x