Antena Căutare

Vraciul-escroc Constantin Mudava, „făcătorul de minuni” al lui Ceaușescu, a murit la vârsta de 83 de ani

Constantin Mudava, supranumit „vindecătorul” ori „făcătorul de minuni”, care a fost solicitat chiar de Nicolae Ceaușescu, a murit, joi, la vârsta de 83 de ani, la Spitalul Județean din Târgoviște.

Constantin Mudava, supranumit „vindecătorul” ori „făcătorul de minuni”, care a fost solicitat chiar de Nicolae Ceaușescu, a murit, joi, la vârsta de 83 de ani, la Spitalul Județean din Târgoviște.

Mudava era din localitatea Ghirdoveni din județul Dâmbovița, dar trăia la Câmpina, în județul vecin Prahova.

„Sunt Fenomenul Vindecator pentru tot felul de boli. M-am născut și am crescu cu acest fenomen vindecător benefic pentru oameni. La vârsta de 5 ani l-am descoperit și practicat pe bunica mea, pe care am vindecat-o de rheumatism. Ulterior l-am educat, cultivat și practicat. Am fost solicitat de către șeful statului din acea perioadă, Nicolae Ceaușescu, care m-a încadrat la Scornicești, județul Olt, unde conducea clanul Ceaușescu-Bărbulescu, cu contract de muncă, și unde mi-au creat condiții bune de lucru cu 3 cabinete”, scria Constantin Mudava pe Facebook.

El a adăugat că a „practicat această medicină generală” pe mii de oameni din țară și din străinătate, „tratând” boli incurabile prin medicina clasică.

După căderea regiumului Ceaușescu am practicat această medicină în Germania, în orașul Munhen, pe alte mii și mii de cazuri. După Germania au urmat țări precum Grecia, în orașele Volos și Atena, Republica Populară Moldova, în orașul Chișinău. În România am practicat medicină în majoritatea orașelor mari precum București, Brașov, Constanța, Timișoara,Oradea, Arad, Cluj, Târgu Mureș, Iași, Buzău, Ploiești, Târgoviște, Câmpina și altele”, mai scria el.

În anul 1996, „vindecătorul” a candidat, ca independent, la alegerile pentru funcția de Președinte al României. În ultimii săi ani de viață, acesta s-a retras la Câmpina.

Descoperire revoluționară în medicină! Tratament care îi face pe cei paralizați să meargă din nou... Testele grilă de la EVALUAREA NAȚIONALĂ și la BACALAUREAT, INUTILE! Ce se va întâmpla dacă vor fi introduse: ”Elevii vor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x