Muncitor prins sub un mal de pâmânt în Teleorman; el a fost scos, fiind în stop cardio-respirator şi se fac manevre de resuscitare

Un muncitor care făcea săpături pentru o reţea de canalizare în localitatea Lunca din judeţul Teleorman a fost prins sub un val de pământ, joi, el fiind în stop cardio-respirator în momentul în care a fost scos de echipele de intervenţie. La ora transmiteri acestei ştiri, bărbatului i se fac manevre de resuscitare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu Dragomir, muncitorul în vârstă de 41 de ani a fost prins într-un canal adânc de aproximativ trei-patru metri, fiind complet acoperit de pământ. În momentul în care echipajele de salvare au reuşit să ajungă la el, muncitorul nu prezenta semne vitale. La ora transmiterii acestei ştiri, bărbatul a fost scos, fiind în stop cardio-respirator, iar echipajele medicale trimise la faţa locului încearcă să-l salveze făcând manevre de resuscitare.

Sursa : news.ro

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri