Antena Căutare

Muncitori fără forme legale. Patronii sancționați cu amenzi usturătoare

Patru angajatori din județul Gorj au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 100.000 de lei, deoarece foloseau în activitate, cinci muncitori fără forme legale de angajare.

Cea mai mare amendă, de 40.000 de lei, a fost aplicată unui angajator care comercializează carne în hala din Piaţa Centrală din Târgu Jiu, două persoane fiind depistate în timp ce munceau pentru acesta fără a fi încheiat, în prealabil, un contract individual de muncă scrie Agerpres.
Doi dintre cei patru angajatori sancţionaţi îşi desfăşoară activitatea în domeniul carmangeriilor, iar alţi doi în cel al spălătoriilor auto.

În urma unor controale, 44 la număr, ale inspectorilor, care au vizat atât relaţiile de muncă, cât şi securitatea şi sănătatea în muncă, au fost aplicate amenzi în cuantum de 151.000 de lei şi dispuse 134 de măsuri de remediere a deficienţelor constatate, a declarat inspectorul şef al ITM Gorj, George Octavian Romanescu, citat în comunicatul de presă, scrie sursa precizată.

Femeie găsită moartă în toaleta unui restaurant. Polițiștii fac cercetări... Cazurile de gripă la copii cresc alarmant! Recomandări ale medicilor pentru părinții care au acasă sugari...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x