Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Tragedie! Muncitori români, morți pe o șosea din Olanda! Microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un grav accident rutier

Tragedie pe o șosea din Olanda, unde doi români, aflați la muncă în străinătate, au murit într-un grav accident rutier. Alți șapte români se aflau în microbuzul care a fost lovit în plin de o altă mașină. Ministerul Afacerilor Externe confirmă deceselor a doi dintre pasageri, ceilalți români fiind internați în spital.

Muncitori români, morți pe o șosea din Olanda

Ministerul Afacerilor Externe informează că în accidentul rutier produs marţi în apropierea localităţii Medemblik, Regatul Ţărilor de Jos, au fost implicaţi nouă cetăţeni români, dintre care doi au murit şi patru au fost răniţi.

"Potrivit informaţiilor comunicate de către autorităţile olandeze la solicitarea Ambasadei României la Haga, în autovehiculul implicat în acest accident se aflau nouă cetăţeni români. Doi cetăţeni români au decedat, patru au fost răniţi, fiind transportaţi la o unitate medicală din zonă, iar ceilalţi trei nu au necesitat îngrijiri medicale", a precizat miercuri seara MAE.

MAE: Starea românilor răniți în accidentul din Olanda, stabilă

Totodată, arată MAE, autorităţile olandeze au transmis că membrii de familie ai cetăţenilor români decedaţi au fost informaţi cu privire la accident, iar angajatorul a menţionat că se va ocupa atât de repatrierea trupurilor neînsufleţite, cât şi a cetăţenilor români care doresc să revină în ţară.

MAE menţionează că reprezentanţii ambasadei sunt în contact cu autorităţile locale şi cu cetăţenii români răniţi, inclusiv în vederea eliberării pentru unul dintre aceştia a unui titlu de călătorie necesar revenirii în ţară.

Presa a relatat că un microbuz în care se aflau muncitori români a fost implicat într-un accident rutier lângă Medemblik.

Recomandari